Lleida.net també trasllada la seva seu social a Madrid

És la primera firma lleidatana cotitzada que es trasllada fora de Catalunya per reduir els "riscos" davant d'una possible declaració unilateral d'independència
Título de la imagen
Título de la imagen

La firma de certificació i notificació electrònica Lleida.net s’ha sumat a les altres empreses que aquests dies estan traslladant la seva seu social fora de Catalunya, per la incertesa que genera el procés independentista i la possibilitat que el Parlament aprovi una declaració unilateral d’independència (DUI) dimarts que ve. El consell d’administració de Lleida.net ha aprovat per unanimitat el trasllat de la seva seu social, que actualment està a Lleida, a les seves oficines de Madrid.

En un comunicat, l’empresa destaca que aquesta decisió s’ha pres per reduir l’impacte dels esdeveniments polítics a Catalunya en el seu normal funcionament. Segons Lleida.net, els riscos més importants són “la possible pèrdua de l’estatus d’operador europeu, de les numeracions de les certificacions europees obtingudes o en procés d’obtenció, així com dels canvis en les condicions dels acords d’interconnexió obtingudes sota l’empara d’aquest mateix estatus”. El trasllat de la seu social, però, no comportarà moviments d’empleats i permetrà continuar amb absoluta normalitat la seva activitat.

Lleida.net és la primera firma lleidatana cotitzada que trasllada la seu social fora de Catalunya. La companyia, que va debutar en el Mercat Alternatiu Borsari l’octubre del 2015, té una cinquantena d’empleats i una facturació d’uns 10 milions d’euros.

D’aquesta manera s’amplia la llista d’empreses catalanes que en els últims dies han decidit traslladar fora la seva seu social. CaixaBank, Gas Natural, Criteria, Fundació La Caixa, Banc Sabadell, Naturhouse, Oryzon, Eurona, Banco Mediolanum, Arquia Banca, Agbar o Dogi són les més destacades. D’altres com Freixenet, Renta Corporación o Catalana Occidente també s’ho estan plantejant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides