El PSC s’apunta a la marxa contra la independència

Els socialistes animen els militants a participar en la manifestació convocada per SCC diumenge
Salvador Illa
Salvador Illa

El PSC ha cridat aquest divendres a través d’una carta als militants a participar en les manifestacions promogudes per Societat Civil Catalana per aquest cap de setmana. És la primera vegada que els socialistes catalans donen suport a una marxa organitzada per SCC. De fet, el partit ja va anunciar dijous que no se sumaria a la manifestació contra la independència de diumenge a Barcelona, però donaven via lliure als militants.

Els socialistes animen a participar en les concentracions programades per al dissabte a les 12 davant dels ajuntaments catalans i la manifestació que Societat Civil Catalana (SCC) ha convocat el diumenge a les 12 a la plaça Urquinaona de Barcelona.

A la carta, el secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, recorda que el PSC no participarà com a organització en cap de les dues mobilitzacions, però assenyala als militants que la seva presència a les dues iniciatives és molt important.

Considera que donar suport a aquestes iniciatives és “la prova inapel·lable de la fortalesa” de les conviccions polítiques dels socialistes, que passen per la defensa de la democràcia i del diàleg.

Illa avisa que alguns pretendran utilitzar la presència dels socialistes a les mobilitzacions per “accentuar encara més la dinàmica d’enfrontament”, però diu que això no ha d’acovardir ningú. També reivindica que els socialistes són claus en la resolució del procés independentista i que les seves propostes polítiques són més vigents i necessàries que mai.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari