Gas Natural també toca el dos

L'empresa de Catalunya que més factura deixa en calces Oriol Junqueras
Título de la imagen
Título de la imagen

Gas Natural Fenosa, la principal empresa per facturació de Catalunya, ha decidit traslladar la seva seu social a Madrid. Es dóna la circumstància que el vicepresident econòmic de la Generalitat, Oriol Junqueras, havia tret importància aquest matí al trasllat de Banc Sabadell i al possible trasllat de CaixaBank adduint que eren temporals i que, en tot cas, es quedaven als Països Catalans, ja que l’entitat que presideix Josep Oliu es mou cap a Alacant i el destí probable de CaixaBank, si es confirma que també canvia de domicili social, seria Palma de Mallorca.

Isidre Fainé, l’expresident de CaixaBank, és ara president de Gas Natural i de la Fundació Bancària La Caixa, que participa en empreses com Abertis, Agbar, Repsol i la mateixa Gas Natural, entre altres. Aquest divendres s’ha celebrat una reunió extraordinària del conseller d’administració que, gràcies al decret aprovat les darreres hores pel govern de Mariano Rajoy, ha pogut decidir i comunicar a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) un canvi ràpid de domicili -temporal, en principi- com a reacció davant d’una eventual declaració d’independència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides