Puigdemont demana comparèixer dimarts

El Constitucional va suspendre el ple previst per dilluns
puigdemont gene
puigdemont gene

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha demanat que la seva compareixença parlamentària s’endarrereixi fins dimarts a la tarda mitjançant una petició registrada aquest divendres. El Tribunal Constitucional (TC) va acordar la suspensió del ple que s’havia de celebrar dilluns a la cambra catalana i, posteriorment, el diputat de Catalunya Sí Que Es Pot Joan Coscubiela va reaccionar demanant la compareixença de Puigdemont emparant-se en l’article 169 del reglament del Parlament, no en la llei del referèndum, esgrimida per les formacions independentistes i pel govern tot i estar suspesa pel TC.

La petició de Puigdemont, en la mateixa línia de Coscubiela, s’adreça a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, acollint-se a l’article 169, que faculta el president del govern català a comparèixer a petició pròpia. La Mesa del Parlament i la Junta de Portaveus han estat convocades per Forcadell a una reunió partir de les 15.30 per estudiar les peticions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.