El Banc Sabadell fuig de la DUI

Madrid i Alacant, possibles nous destins de la seva seu social
josep oliu 2017
josep oliu 2017

El Banc Sabadell ha decidit canviar el seu domicili social davant la perspectiva d’una eventual declaració d’independència al Parlament de Catalunya. La nova seu social no s’ha confirmat encara, però s’apunta com a opcions més probables Madrid i Alacant. El destí es decideix en la reunió extraordinària del consell d’administració que té lloc aquesta tarda, publica El País.

La caiguda en borsa del Sabadell s’ha frenat coincidint amb l’anunci del trasllat del seu domicili social, i ha remuntat. El banc presidit per Josep Oliu, segons la mateixa informació, argumenta que es tracta d’una decisió tècnica en defensa dels interessos dels seus clients.

El trasllat del Sabadell posa sota el focus el gegant bancari català, CaixaBank, que encara no ha mogut peça en cap sentit. Segons fonts d’El Mundo, estudia establir-se temporalment a les Balears.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari