La Guàrdia Civil anul·la la festa de la seva patrona a Catalunya

La celebració havia de coincidir amb el ple del Parlament sobre la independència
Guàrdia civil tricorni
Guàrdia civil tricorni

El pròxim dilluns, 9 d’octubre, estava tot preparat per a celebrar un any més la festivitat de la Verge del Pilar, que es commemora el 12 d’octubre i que és patrona la Guàrdia Civil, a la caserna del cos a Sant Andreu de la Barca.

Les invitacions, cursades pel director de la Guàrdia Civil i, en el seu nom, pel general de Divisió cap de la 7a Zona de la Guàrdia Civil, estaven enviades des de feia dies.

La celebració de la patrona a Sant Andreu preveia una missa, un acte al pati d’armes de la caserna amb la imposició de condecoracions, discursos i desfilada, i un vino español servit als assistents.

L’acte estava convocat a les dependències de la comandància de la Benemèrita a Sant Andreu de la Barca per a les 11h del matí, hora que finalment ha coincidit amb la convocatòria del ple del Parlament en el qual està previst que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, traslladi els resultats de la consulta de l’1-O amb la voluntat de proclamar la república a Catalunya.

La Guàrdia Civil ha enviat a tots els convidats un comunicat en el qual “per circumstàncies sobrevingudes” informen que “les invitacions cursades queden anul·lades”.

(Visited 78 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari