Hisenda descomptarà la vaga als funcionaris

El Govern català havia dit que no es tocaria ni un euro de la nòmina
El ministre Montoro al Congrés
El ministre Montoro al Congrés

El Ministeri d’Hisenda descomptarà el dia de vaga als funcionaris catalans que hagin secundat la vaga d’aquest dimarts, així ho explica El País que cita fonts del departament que dirigeix Cristóbal Montoro, que precisen que es controlarà als treballadors que han fet vaga per calcular l’import de la propera nòmina.

La Generalitat de Catalunya compta amb uns 180.000 empleats públics entre el cos sanitari, docent, seguretat, justícia i d’altres. Una àmplia representació d’aquests treballadors han secundat la vaga general a Catalunya o han realitzat aturades en protesta per les càrregues de la policia i la Guàrdia Civil de l’1-O, dia del referèndum. 

El Govern català havia dit que no es decomptaria ni un euro de les nòmines dels funcionaris que volguessin secundar l’aturada general. 

El Ministeri d’Hisenda té intervingudes les finances de la Generalitat des de mitjans del setembre passat quan va dictar una ordre ministerial per controlar tots els pagaments del Govern i els seus ens públics.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides