Rothschild va acomiadar Vilarrubí el setembre

La imputació en el cas Pujol i la seva afinitat al procés va ser claus, segons 'El Confidencial'
vilarrubi barça 2017
vilarrubi barça 2017

Carles Vilarrubí ha estat notícia les darreres hores per la seva dimissió com a vicepresident encarregat de l’àrea institucional del FC Barcelona, després que el club blaugrana decidís jugar el seu partit malgrat els fets de l’1-O, però segons El Confidencial havia perdut poc abans un altre càrrec influent.

El passat 20 de setembre, revela aquesta informació, es va consumar el seu relleu com a vicepresident i membre del consell d’administració de la banca Rothschild. El càrrec l’ha assumit l’expresident de Repsol Alfonso Cortina de Alcocer, que formava part del consell de l’entitat.

Tot i que encara no fa dues setmanes que va deixar Rothschild, afegeix El Confidencial, la decisió de rellevar-lo va ser adoptada abans de l’estiu a partir de l’anàlisi de l’impacte que causa la presència de Vilarrubí en la reputació del banc, marcat per la seva imputació en el cas Pujol i, políticament, pel seu posicionament afí al procés sobiranista català.

Fonts citades pel mateix diari indiquen que els dubtes sobre la continuïtat de Vilarrubí van sorgir arran de la seva implicació en el sumari sobre els Pujol i que, des d’aleshores, havia assumit un rol secundari i no acudia a reunions els dilluns adduint que s’havia establert a Londres amb la seva esposa, Sol Daurella, la milionària presidenta de Coca-Cola European Partners.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides