Quin suport internacional rep la independència de Catalunya?

Romeva a Monde TV
Romeva a Monde TV

El conseller Raül Romeva no se’n surt a l’hora de vendre la bona nova de la República de Catalunya per aquests mons de Déu. La comunitat internacional no se’n refia de l’argumentari independentista i, just l’endemà de l’1-O, la Comissió Europea acaba de reiterar que la solució al conflicte català, més enllà dels resultats dels traumàtic referèndum, cal trobar-la en el marc constitucional espanyol.

Però no tot són males notícies. El Moviment Raelià Internacional (MRI) ha decidit donar ple suport a la independència de Catalunya i així ho han expressat, a través de les xarxes socials, el seu fundador, Raël Maitreya (anteriorment Claude Vorilhon), i el seu representant a Espanya, Pablo Andrés Marín Romero. El MRI és una religió de les anomenades ovni, que expliquen que l’origen de la vida humana a la Terra no és fruit de l’evolució darwinista, sinó que és obra d’una civilització extraterrestre molt avançada, els “elohim”.

Raël Maitreya assegura que va ser abduït per una nau extraterrestre l’any 1973 i que allà va rebre instruccions per portar la felicitat i l’harmonia a la humanitat. Des d’aleshores, el Moviment Raelià ha aconseguit fer molts adeptes en països dels cinc continents. Els raelians són uns dels promotors més entusiastes de la clonació d’éssers humans i prediquen la supressió dels diners i la plena robotització de la feina, de manera que les persones no hàgim de treballar per viure. La seva fita és la construcció d’una gran ambaixada futurista per rebre com cal els “elohim” en les seves visites a la Terra.

“Visca Catalunya independent!” és el missatge que ha penjat l’MRI en el seu Facebook. Si a Brussel·les i a les grans capitals internacionals no fan cas dels abrandats discursos de Carles Puigdemont, almenys pot tenir el consol que els raelians li donen suport. Ben mirat, tenir els extraterrestres “elohim” al costat sempre és millor i més entretingut que no pas haver de bregar amb Donald Trump, Angela Merkel o Emmanuel Macron.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides