Benedito deixa estar el vot de censura

Anuncia que demandarà la junta directiva del Barça per la presentació de firmes
benedito
benedito

Agustí Benedito ha decidit deixar estar el seu intent de presentar un vot de censura contra la junta directiva del FC Barcelona, la recollida de firmes del qual ha estat marcat per la controvèrsia sobre la data límit.

Segons el club, la recollida de signatures havia d’acabar el 27 de setembre, però Benedito considerava que tenia temps fins al 2 d’octubre per rebre suports dels socis. Ara, al web votdecensura2017.cat, habilitat per impulsar la campanya de Benedito contra l’actual president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, només hi consta un agraïment: “12.504 gràcies”. Necessitava 16.570 suports per engegar el procés del vot de censura.

Benedito ja ha anunciat que destruirà els documents amb les firmes recollides i que presentarà una demanda contra la junta directiva del Barça basada en la discrepància sobre els terminis. Troba que s’han trepitjat els drets dels socis.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides