L’alcalde de Mollet denuncia amenaces i insults

Josep Monràs (PSC) no col·labora amb l'1-O
moras mollet
moras mollet

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs (PSC), ha presentat una denúncia davant els Mossos d’Esquadra per insults, amenaces i pressions que ha rebut arran de la seva decisió de no donar suport a l’organització del referèndum de l’1-O, la convocatòria del qual ha suspès el Tribunal Constitucional.

Un “grup organitzat” es va concentrar davant el domicili de l’alcalde i van insultar-lo i amenaçar-lo, segons un comunicat de denúncia publicat per l’Ajuntament de Mollet, on advoca per “la pluralista política i social”. Monràs expressa que “construir un país on s’assenyala al que pensa diferent, és un país que no vull ni per a mi ni per als meus fills”.

Segons l’alcalde, “aquesta vegada s’han ultrapassat totes les barreres. No és el primer cop que, aquests darrers dies, ja sigui al carrer o davant de casa, la meva dona i jo patim les amenaces i els insults dels intolerants, però aquest cop ha estat un grup organitzat qui s’ha plantat davant el meu domicili, amb la meva família, i el més suau que m’ha dit és feixista“.

Monràs ha agraït “els suports que he rebut des de tots els àmbits socials i polítics, fins i tot des del mateix independentisme”, però ha volgut posar “en evidència els silencis, perquè els silencis també evidencien posicions“.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides