Maza ordena investigar els alcaldes que cedeixen locals per l’1-O

La Fiscalia preveu que els Mossos detinguin els que no compareguin quen se'ls citi

sabater badalona
sabater badalona

La Fiscalia General de l’Estat dirigeix també les investigacions sobre els preparatius del referèndum de l’1 d’octubre cap als ajuntaments i els alcaldes -més de 700- que han signat decrets de suport i han acceptat cedir locals municipals perquè s’hi celebri la votació, que ha suspès el Tribunal Constitucional.

El fiscal general de l’Estat, José Manuel Maza, ha remès una ordre als fiscals de les quatre capitals de província catalanes que preveu que els Mossos d’Esquadra detinguin els batlles que es neguin a comparèixer quan siguin citats com a investigats.

Segons Catalunya Ràdio, en la tramitació de diligències contra els alcaldes favorables a l’1-O s’actuarà preferentment contra els que governen els municipis més grans. Badalona és el que suma més habitants entre aquells que ha donat suport oficial a l’1-O.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides