L’alcalde de Premià de Mar ‘retrata’ la CUP

El cap de llista anticapitalista ha posat el seu apartament en lloguer turístic
Miquel_Buch
Miquel_Buch

L’alcalde de Premià de Mar i president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), Miquel Buch, ha denunciat en una piulada que Joan Ribet, exregidor de la CUP, ha posat en lloguer turístic el seu apartament a la vila. “Mentre fan campanyes en contra del turisme, el darrer cap de llista de la CUP lloga una casa turística a preu d’or/setmana a Premià de Mar”, ha tuitejat Buch, juntament amb una captura de pantalla on hi figura el preu al qual Ribet lloga el seu apartament: 750 euros per setmana. De fet, aquest és el preu en temporada alta. En temporada mitja, el lloguer és de 650 euros setmanals i en temporada baixa, de 430.

Ribet va encapçalar la llista de Crida Premianenca–Candidatura d’Unitat Popular Poble Actiu a les eleccions municipals de 2015. La candidatura va obtenir 4 regidors i va passar a l’oposició mentre el govern el formen set regidors de CiU i dos del PSC. Joan Ribet, però, va abandonar el consistori fa un any quan va ser contractat com a tècnic cultural a l’Ajuntament de Navàs, on l’alcalde és Jaume Casals, també de la CUP.

Les relacions entre l’alcalde de Premià i el seu govern i els regidors de la CUP han estat tenses tot aquest mandat. Fa uns dies, Miquel Buch denunciava en una altra piulada les pintades que ha fet el col·lectiu Arran, vinculat a la CUP, a l’edifici de l’Ajuntament i les comparava amb les que van fer a un autobús turístic de Barcelona fa uns dies.

Curiosament, la web de la Crida Premianenca està encapçalada per una foto de denúncia contra els pisos turístics i es lamenta que “quan es lloga un pis turístic, és un pis menys per als premianencs i premianenques”.

(Visited 93 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari