Qui demana a Puigdemont que convoqui eleccions ja?

Soler Padró,
Soler Padró,

L’advocat Jacint Soler Padró, com a president de la Fundació Catalunya Societat Civil 2005 (que no s’ha de confondre amb l’entitat antisobiranista Societat Civil Catalana), ha lliurat una carta al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, on li demana la convocatòria anticipada d’eleccions al Parlament de Catalunya per poder sortir de l’actual atzucac polític. Aquesta entitat aplega uns 800 adherents i organitza, amb regularitat, fòrums i debats d’actualitat.

Jacint Soler Padró té una llarga trajectòria en defensa de les llibertats democràtiques i la llengua catalana. Com a regidor de l’Ajuntament de Barcelona, va ser el promotor, durant la transició postfranquista, de l’ensenyament del català a les escoles municipals i va ser empresonat per la justícia militar per defensar la llibertat d’expressió en el cas del periodista Josep Maria Huertas Claveria.

En un acte celebrat la setmana passada al Col·legi de Periodistes per la Fundació Catalunya Societat Civil 2005, Jacint Soler Padró va manifestar la seva profunda tristesa per la imputació de càrrecs polítics de la Generalitat i, a la vegada, la divisió de la societat catalana per la polèmica del referèndum. És per aquest motiu, i per evitar mals majors, que aquest advocat s’ha adreçat al president Carles Puigdemont per demanar-li que reflexioni profundament i, pel bé de Catalunya, abandoni la via del referèndum i exerceixi la potestat que té per procedir com més aviat millor a la convocatòria d’eleccions parlamentàries.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides