“En el meu coneixement, no existeix l’Operació Catalunya”

El comissari jubilat Martín Blas també assegura que "mai he anat a Andorra"
marcelino martin blas
marcelino martin blas

El comissari jubilat Marcelino Martín Blas, exresponsable d’afers interns de la Policia, ha assegurat que “només he estat un policia” i ha carregat contra les informacions periodístiques que el situen com a figura clau de l’anomenada Operació Catalunya. “Haig de ser una persona… si no Superman, poc em falta. Sóc capaç, segons diuen, de posar en marxa el Departament del Tresor nord-americà, i l’Operació Catalunya sóc jo”, ha ironitzat.

“Els puc demostrar aquí que [les acusacions publicades contra ell] són falses”, ha afegit, referint-se, entre altres, a les suposades coaccions als amos de la BPA per obtenir informació dels Pujol -per les quals s’han querellat contra ell- o als informes sobre el líder de Podemos, Pablo Iglesias. De fet, ha assegurat que “mai he anat a Andorra”.

D’altra banda, ha explicat que “no hi ha hagut cap guerra” de comissaris amb José Villarejo. A més, ha atribuït al periodista Ernesto Ekaizer la publicació de fal·làcies intencionades sobre ell i ha recordat les paraules que un exredactor d’OK Diario atribueix al director d’aquest mitjà, Eduardo Inda: “Hay que matar [informativament] el comissari Martín Blas”.

Preguntat sobre la suposada existència d’una policia patriòtica ha manifestat, després d’esbufegar, un “no” categòric. Martín Blas és un dels testimonis que apareix en el documental Les clavegueres d’Interior, que ha elaborat Mediapro i emetrà TV3 la setmana vinent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides