Nova vaga de fam al CIE de Barcelona

Més de 50 interns s'oposen així a la seva expulsió
cie
cie

Més d’una cinquantena de persones que es troben detingudes al Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de la Zona Franca de Barcelona han iniciat les darreres hores una vaga de fam per oposar-se a la seva expulsió d’Espanya.

Segons fonts policials citades per EFE i el col·lectiu Tanquem els CIEs, la vaga de fam ha començat la passada nit quan 52 interns d’origen subsaharià s’han negat a sopar. Aquest matí, fins a 63 persones, entre les quals d’altres procedències, s’havien sumat a aquesta protesta.

La plataforma Tanquem els CIEs ha expressat el seu suport als interns i ha anunciat que els visita aquest dimarts per saber-ne més. Els gestors del CIE, per la seva part, han comunicat els fets al jutjat i als serveis mèdics.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides