El ‘Crític’ no serà jutjat

Els Sumarroca, que reclamaven 405.000 euros per un reportatge sobre Teyco basat en dades públiques, han deixat estar el procediment
santi vila
santi vila

Tres de les cares més conegudes del projecte periodístic Crític, els periodistes Roger Palà, Sergi Picazo i Marc Font, han anunciat a Twitter que finalment no se celebrarà el judici contra la seva publicació, previst per aquest dimarts arran d’una demanda presentada per la família Sumarroca i Teyco, constructora vinculada amb la trama del 3% actualment anomenada Top Proyectos y Contratas.

Segons expliquen en un comunicat titulat “#TeycoVsCrític: punt i final”, “ahir a la nit vam saber que el procediment iniciat per Teyco contra Crític per danys a l’honor ha finalitzat”. Han difós que “Teyco ha decidit tancar el procediment”, la qual cosa comporta un final que veuen definitiu, però no aporten gaire més detalls, que preveuen explicar “els pròxims dies”. Font, que estava denunciat i havia de declarar aquest dimarts, s’ha expressat en el mateix sentit.

Aquest mitjà digital ha reiterat la veracitat del reportatge titulat “Més de 30 milions públics als Sumarroca després del judici de Teyco”, escrit per Font i basat en dades públiques, pel qual l’empresa va engegar l’escomesa als jutjats. Els Sumarroca havien demanat una indemnització de 405.000 euros al Crític, una xifra que triplica el pressupost anual de la publicació.

(Visited 86 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari