Els treballadors de TV3 volen ‘despujolitzar’ el monòlit

El comitè d'empresa de TVC fa un canvi de rètol simbòlic als estudis de Sant Joan Despí
Jordi Pujol
Jordi Pujol

En la línia de les retirades de plaques i honors de l’expresident Jordi Pujol empreses per diversos ajuntaments, el comitè d’empresa de Televisió de Catalunya proposa modificar la inscripció del monòlit commemoratiu que hi ha als estudis de Sant Joan Despí perquè no hi consti cap referència a Pujol.

De fet, han plantejat a la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que hi digui: “El 10 de maig de 1983 el Parlament de Catalunya va aprovar per unanimitat la llei de creació de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió”.

Els treballadors de TV3 consideren que, d’aquesta manera, es democratitzaria el monòlit perquè s’hi representaria millor la missió i l’origen dels mitjans públics. Recorden que l’expresident Pujol està sent investigat per haver tingut diners amagats a l’estranger. De moment, però, lamenten que la direcció de la CCMA no estigui disposada a acceptar aquesta iniciativa sense cap instrucció per part del Parlament de Catalunya sobre plaques i monuments. Arran d’aquesta reacció, el comitè de TVC organitza un canvi de rètol simbòlic aquest dimarts al migdia.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari