Qui serà el ‘pastor’ radiofònic del sí en el referèndum?

Mikimoto
Mikimoto

Qui serà el pastor radiofònic del Sí en el referèndum? Miquel Calçada, àlies Mikimoto, reapareix després del seu intent frustrat d’esdevenir senador del PDEcat. Serà el locutor de “la Ràdio del Sí”, ha anunciat la diputada de Junts pel Sí Montse Candini, que ha presentat aquest dimecres la campanya que farà el PDEcat a favor pel sí en el referèndum.

Per contribuir a l’objectiu del partit successor de Convergència, convèncer els indecisos de votar sí a la independència, Mikimoto publicarà a internet cada dia a partir de l’1 de juny, a les 17.14 hores, un podcast explicant raons per donar suport a la independència de Catalunya.

Calçada, que va ser comissari del Tricentenari, es va desvincular del grup Flaix, que ell havia cofundat, amb l’activitat política i el procés cap a la independència de Catalunya en el seu punt de mira. Però després d’estudiar dos màsters a la Syracuse University anys enrere -un dels quals sobre administració pública- i de quedar-se a les portes del Senat, ha acabat tornant als micròfons… del PDEcat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides