La Fiscalia analitzarà l’esborrany de la llei de transitorietat

D'entrada, Maza el troba "sorprenent" i "estrany" en un Estat de dret"
José Manuel Maza, president Consell Fiscal
José Manuel Maza, president Consell Fiscal

La Fiscalia General de l’Estat estudiarà aquest mateix dilluns l’esborrany de la llei de transitorietat jurídica que ha revelat El País i que el Govern de la Generalitat i el diputat de JxS Jordi Turull diuen que està desfasat.

El fiscal general de l’Estat, José Manuel Maza, ha anunciat durant una entrevista a TVE que s’hi posarà juntament amb la cúpula de la Fiscalia per analitzar la legalitat d’un text que, segons ha destapat en exclusiva El País aquest dilluns, planteja una declaració unilateral d’independència de Catalunya si finalment no es pot votar el referèndum sobiranista. De fet, Maza ha dit que pensava encarregar-se’n de seguida que s’acabés la seva entrevista a TVE.

D’entrada, això sí, ha manifestat que es tracta d’un text “sorprenent” i “estrany” en un Estat de dret. I malgrat que no ha entrat en el seu fons jurídic, ha avançat que si hi ha “quelcom que pugui anar contra les nostres lleis”, presentaran una querella.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides