L’Exèrcit es reuneix amb les màximes autoritats de Catalunya

El màxim representant de les Forces Armades s'ha trobat amb el Carles Puigdemont i demà dimecres ho farà amb Carme Forcadell
Fernando Aznar
Fernando Aznar

L’Inspector General de l’Exèrcit, tinent general Fernando Aznar Ladrón de Guevara, ha estat rebut aquest dimarts pel president Carles Puigdemont al Palau de la Generalitat de Catalunya. Demà dimecres, el tinent general Aznar serà rebut per la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, a la seu de la cambra catalana al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

Aquestes trobades s’emmarquen en la ronda de reunions que està fent l’Inspector General de l’Exèrcit amb els representants de la societat catalana després de prendre possessió del càrrec el passat 6 d’abril al Palau de Capitania General de Barcelona o Palau de la Mercè, seu de la Inspecció General de l’Exèrcit (IGE).

Fernando Aznar Ladrón de Guevara substitueix a l’anterior titular de la IGE, el tinent general Ricardo Álvarez-Espejo, en un càrrec que implica la màxima representació institucional de les Forces Armades a Catalunya, l’Aragó, la Rioja i Navarra.

El tinent general Aznar ha estat destinant anteriorment en unitats operatives de muntanya, com quan va ser el màxim responsable d’un Batalló del Regiment de Caçadors de Muntanya Galícia 64.

Altres destins del tinent general han estat en llocs d’assessorament en l’Estat Major de l’Exèrcit, Estat Major conjunt de la Defensa i en el Quarter General del comandament aliat de l’OTAN per a operacions.

Abans d’arribar a Barcelona, el nou Inspector General de l’Exèrcit ha estat a la Prefectura de la Direcció d’Aquarterament de l’Exèrcit de Terra. El tinent general Aznar ha estat, també, cap d’estudis de l’Acadèmia General Militar i director de l’Acadèmia d’Infanteria.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides