Vila enyora els temps de “corbates maques”

VESTIMENTA: Les queixes del conseller
Título de la imagen
Título de la imagen

L’estètica dels polítics en general i dels diputats en particular ha canviat molt en els darrers anys. I hi ha un conseller a qui això no li ha passat desapercebut en absolut. Es tracta del sempre impecablement vestit Santi Vila, conseller de Cultura. Fa només uns dies se’l va poder escoltar parlar amb un periodista als passadissos del Parlament criticant que la formalitat estètica hagués caigut en desgràcia a la cambra catalana. “Des de que hi ha Podem i la CUP a la política, això ja no és el que era. On han quedat els temps en que parlàvem de les corbates maques dels diputats?“, es lamentava el conseller. I és que, segurament, Vila tremola cada cop que veu un diputat amb samarreta o dessuadora intervenir des de la tribuna del saló de Plens o segut al seu escó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides