CDC i ERC mantenen l’estira-i-arronsa a Manresa

Els republicans no han aclarit si accepten un cartipàs sense Estefanell, assenyalada pel cas Bonvehí
Títol de la imatge
Títol de la imatge

Convergència s’obre a negociar amb ERC un nou cartipàs a Manresa, però no vol que en formi part Mireia Estefanell, la regidora republicana culpada pels convergents d’haver enregistrat David Bonvehí quan aquest dirigent del PDEcat va plantejar, durant un sopar, la possibilitat de presentar un candidat autonomista si el procés fracassava. En concret, sense citar-la, els convergents han anunciat que accepten negociar un cartipàs que inclogui tots els regidors i regidores amb competències.

ERC havia instat aquest dimecres l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, a reestructurar el govern municipal sense aclarir si acceptaria el veto convergent a Estefanell, que va ser desposseïda de les seves competències. De fet, no havien aclarit què farien si Junyent mantenia la idea de deixar fora Estefanell, com ha reiterat aquest dijous.

Els republicans, això sí, van manifestar la seva voluntat de mantenir-se en l’executiu local i van afegir que la pèrdua de confiança de l’alcalde pel que fa a Estefanell “no pot condicionar la continuïtat d’aquest govern”. D’altra banda, han expressat confiança política en aquesta regidora, a qui pensen mantenir com a presidenta del grup municipal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides