Els perits de Millet i Montull no expliquen el destí de 10 ME

La defensa esgrimeix fins i tot factures falses trobades als arxius del Palau
felix millet
felix millet

Els perits de Fèlix Millet i Jordi Montull han estat incapaços de fer aflorar 10 milions d’euros que les acusacions estimen que han “desaparegut” del Palau de la Música.

Per la seva part, la Fiscalia, Hisenda i els experts designats pel Palau han comptabilitzat un desfalc de 23 milions d’euros, dels quals asseguren conèixer el destí de 13 milions, però tots ells mantenen que els en falten 10 milions.

Els perits contractats per Millet i Montull han intentat col·locar 2 milions en pagaments en efectiu a cantaires i professors, a més de despeses de desplaçaments. Segons aquests experts, caldria afegir-hi 1,4 milions més en dietes satisfetes als mateixos cantaires.

No obstant això, en declaracions anteriors durant el judici, els representants dels components de l’Orfeó han assegurat que les dietes que cobraven eren molt més minses de les que ara diuen Millet i Montull, mentre que els sous dels professors, els viatges i les dietes estaven consignades en transferències o pagaments en talons nominatius.

Davant l’intent de justificar la sortida d’enormes quantitats de diners en efectiu, els perits han esgrimit unes factures d’empreses per valor d’1,6 milions d’euros. El fiscal i els altres perits han hagut de recordar que aquestes empreses no estaven operatives en el moment de fer la factura, ja que eren documents fabricats per Millet i Montull per justificar davant d’Hisenda una inspecció fiscal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides