Esperanza Aguirre dimiteix arrossegada per Ignacio González

Plega com a portaveu i regidora del PP a Madrid arran de l'escàndol del Canal de Isabel II
aguirre gonzalez
aguirre gonzalez

Esperanza Aguirre ha anunciat aquest dilluns la seva dimissió com a regidora i portaveu del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Madrid, els dos càrrecs públics que conservava. L’expresidenta de la Comunitat de Madrid ha pres aquesta decisió arran de l’escàndol de finançament dels populars madrileny empaitat per l’Operació Lezo, que té com a epicentre el saqueig de l’empresa pública Canal de Isabel II i com a figura principal Ignacio González, delfí i successor d’Aguirre al capdavant de la Comunitat.

En una breu compareixença davant dels mitjans ha assegurat sentir-se “enganyada i traïda” per González i ha explicat la seva dimissió com l’assumpció de la seva responsabilitat pel fet de no haver vigilat prou el seu vicepresident (2003-2012) i home de màxima confiança.

La caiguda de González, ara empresonat a Soto del Real, ha arrossegat Aguirre a dimitir un cop més, després de dues renúncies anteriors -l’última, a la presidència del PP madrileny, pels escàndols de presumpte finançament il·legal- i d’un altre empresonament sonat, el de Francisco Granados, qui va ser conseller de Presidència d’Aguirre, en aquest cas pel cas Púnica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides