L’afer Bonvehí li costa els càrrecs a la regidora d’ERC de Manresa

Des del PDECat s'apunta a Mireia Estefanell i a l'ex número 1 d'ERC, Pere Culell, com a responsables de les gravacions
Mireia Estefanell
Mireia Estefanell

L’alcalde de Manresa i membre del PDeCAT, Valentí Junyent, ha tret del govern local a la fins ara tinent d’alcalde i membre d’ERC, Mireia Estefanell. Junyent ha afirmat que la decisió ha estat per “la pèrdua de confiança generada pels fets relacionats amb les gravacions al diputat David Bonvehí“.

Mireia Estefanell és una de les dues persones que se sospita van ser les autores de les gravacions fetes publiques en les que el responsable d’organització del PDECat, David Bonvehí, afirmava que si el procés independentista fracassava, posarien un candidat autonomista al capdavant de les llistes a unes eleccions al Parlament.

La decisió de l’alcalde de Manresa entrarà en vigor el pròxim dijous, quan les atribucions que tenia Estefanell quedaran sense efecte. La regidora d’ERC desenvolupava les responsabilitats de primera tinent d’Alcalde, regidora de Dinamització Econòmica i Participació, i també era la cap de l’Àrea de Promoció de la ciutat.

Tot i que des de l’agrupació d’ERC de Manresa es neguen els fets, ni Estefanell ni l’ex número 1 del partit a la ciutat, Pere Culell, l’altre implicat en el cas, han dit res. L’alcalde de Manresa ha afirmat que vol mantenir l’equip de govern de coalició amb ERC per “poder seguir desenvolupant el projecte de ciutat que compartim les dues forces polítiques”.

Des de l’Ajuntament de Manresa s’ha fet públic un comunicat en el qual s’informa que mentre les competències de Mireia Estefanell no es redistribueixin entre la resta de regidors del govern municipal, serà l’alcalde qui les assumirà temporalment.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari