Quin problema té Toni Soler amb Fèlix Millet?

Título de la imagen
Título de la imagen

El director dels programes de televisió Polònia i Crackòvia sembla que té problemes a l’hora de fer sàtira sobre l’espoli del Palau de la Música perpetrat per Fèlix Millet i Jordi Montull. En una entrevista concedida al Diari de Tarragona, Toni Soler –que es declara obertament independentista- assegura que si “a Catalunya t’avergonyeixes del Millet, sembla que estiguis posant en perill la independència”. I continua: “Sembla que, si fas alguna cosa malament, pots erosionar la base. I això no està bé. Hauríem de poder cagar-nos en el Millet i dir: m’avergonyeixo de viure al mateix país que tu”.

Però Toni Soler té escrúpols per fer-ho i l’argument que dona és hilarant: “Perquè quan protestem coincidim amb les portades de La Razón i El Mundo, i això ens fa ràbia“. La seva recepta per fer avançar la independència també té molla: “A la gent no la pots seduir amb la promesa que rebrà més diners, no és apropiat ni just. Però sí que em sembla just apel·lar al sentiment”. Analitzant aquestes paraules, cal concloure que la persona que s’amaga darrere de la màscara de còmic de Toni Soler resulta inquietant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides