El Suprem condemna EL TRIANGLE a indemnitzar Sánchez-Camacho

El tribunal fixa la indemnització en 20.000 euros
alicia_sanchez_camacho_mira_amunt
alicia_sanchez_camacho_mira_amunt

El Tribunal Suprem (TS) ha dictat una sentència contra EL TRIANGLE que l’obliga a pagar una indemnització de 20.000 euros a la presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho.

El TS ha desestimat el recurs de cassació que va presentar EL TRIANGLE davant la sentència que havia dictat amb anterioritat l’Audiència Provincial de Barcelona, que condemnava el mitjà a indemnitzar a Sánchez-Camacho.

La líder del PPC havia interposat la demanda contra el director d’EL TRIANGLE i d’aquest diari digital en considerar que dues portades de la revista i la difusió del seu dinar a La Camarga amb Victòria Álvarez -la exnòvia de Jordi Pujol Jr.- constituïen una intromissió il·legítima a la seva intimitat personal i al dret a la seva pròpia imatge.

La titular del Jutjat de 1a Instància n. 22 de Barcelona, havia dictat abans una sentència en la que havia decidit, en primera instància, “desestimar totalment” la denúncia presentada per la presidenta del PPC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides