La Marea Blanca desaprova els Pressupostos

Reclama a Junqueras 40 milions més per reduir les llistes d'espera
comin campanya cancer
comin campanya cancer

La Marea Blanca de Catalunya, plataforma que defensa la sanitat pública, retreu al vicepresident Oriol Junqueras i al conseller de Salut, Toni Comín, el fet d’estar a punt d’aprovar uns Pressupostos que no destinaran a reduir les llistes d’espera ni de lluny els 96 milions d’euros que es van anunciar en un principi. Exigeixen a Junqueras, en aquest sentit, que incrementi la partida pressupostària fins a la xifra prevista inicialment per nodrir el pla integral de millora.

Tot i apreciar “bona predisposició” en el Departament de Salut i en el conseller per combatre el problema de les llistes d’espera, assenyalen que aquests 96 milions eren “només un punt d’inici” i troben que els 57 milions anunciats més tard com a definitius, una reducció que Comín va dir fa un mes que no farà perillar l’assoliment dels compromisos, no són una despesa adequada per satisfer les necessitats dels usuaris.

“Ens preguntem quina disminució efectiva podem tenir per aquest any 2017 amb aquesta minúscula despesa. Insubstancial, i alhora indigna per unes persones que esperen mes rere mes enmig d’una pèrdua de qualitat de vida constant pel patiment”, expressa la Marea Blanca en un comunicat publicat aquest dijous.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides