Silencis holandesos en el cas Pujol

Els imputats Jacob Broers i John Willekes MacDonald volen conèixer els ets i uts de les diligències abans de declarar
Título de la imagen
Título de la imagen

El magistrat que instrueix el cas Pujol a l’Audiència Nacional, José de la Mata, ha viatjat aquesta setmana als Països Baixos per obtenir les declaracions de dos imputats relacionats amb els negocis d’Oleguer Pujol, però no n’ha extret de moment ni una paraula.

Segons expliquen fonts jurídiques a l’agència EFE, els amos d’ITPS Group, Jacob Broers i John Willekes MacDonald, malgrat manifestar-se disposats a col·laborar, han exercit el seu dret a no declarar argumentant que no coneixen els ets i uts de la investigació, i que aquest fet vulnera els seus drets.

Tots dos estan imputats pel seu presumpte suport a Oleguer Pujol en la creació d’una trama d’empreses a l’estranger amb què se sospita que van amagar les comissions milionàries que el benjamí dels Pujol Ferrusola i els seus socis van obtenir amb l’operació de compravenda de 1.152 oficines del Santander, el 2007.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides