Liechtenstein denega informació sobre els Pujol

S'excusa amb el fet que no considera delicte l'evasió fiscal
Entrada als jutjats del matrimoni Pujol Ferrusola
Entrada als jutjats del matrimoni Pujol Ferrusola

Liechtenstein s’ha negat a facilitar a l’Audiència Nacional les dades bancàries dels Pujol Ferrusola argumentant que només se’ls acusa d’evasió fiscal, que no és delicte en aquell país, publica el Diari d’Andorra.

Segons la mateixa informació, el país centreeuropeu ha reaccionat de manera completament oposada a Andorra malgrat haver rebut una petició de les mateixes característiques. En aquest sentit, aquest mitjà andorrà destaca, citant el contingut de l’acte de la justícia de Liechtenstein i d’altres fonts judicials, que la Batllia va lliurar informació bancària de la família de l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol i que va donar llum verda a set ampliacions d’informació posteriors.

La instrucció del cas Pujol ha remès recentment noves comissions rogatòries o ampliacions d’algunes ja cursades per obtenir informació sobre moviments bancaris dels Pujol Ferrusola. Els receptors d’aquestes sol·licituds del magistrat José de la Mata, segons ha publicat Vozpópuli, han estat els Estats Units, el Regne Unit, Suïssa, l’Uruguai, Mèxic i Panamà.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides