La CUP acusa el Govern de xantatge

Munté el nega i no aclareix si s'apujaran impostos reclamats pels cupaires
salellas parlament cup reguant
salellas parlament cup reguant

La CUP ha insistit en les acusacions de xantatge contra el Govern de la Generalitat. El diputat Benet Salellas ha explicat que l’executiu que presideix Carles Puigdemont els insta a votar a favor dels pressupostos sense facilitar-los abans concrecions sobre el referèndum: “ha jugat al xantatge de si no hi ha pressupostos, no hi ha referèndum”. 

La diputada cupaire, Eulàlia Reguant, ha assenyalat que “per fer la truita cal trencar els ous també en matèria pressupostària” i ha emplaçat el Govern a decidir “si construïm república o reprivada”. Tot i que s’espera que la CUP aprovi totes les seccions pressupostàries que es debaten en comissió, Salellas ha posat de manifest que això no comporta que la CUP acabi aprovant els pressupostos.

La portaveu del govern, Neus Munté, per la seva part, no ha aclarit si acceptaran la pujada d’impostos reclamada per la CUP, tot i que assegura que l’executiu està disposat a negociar les esmenes que han presentat els diputats anticapitalistes. Pel que fa al xantatge denunciat per Salellas, la consellera ha respost que aquest concepte “no entra dins del vocabulari que el Govern utilitza quan negocia”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.