La PAHC aconsegueix habitatge per a dos sense sostre

L'Ajuntament de Manresa ofereix plaça en l'alberg municipal a dos veïns desnonats
PAHC Bages
PAHC Bages

Una trentena d’activistes de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme (PAHC) del Bages van ocupar ahir les dependències de l’ajuntament de Manresa, per demanar una solució per a dos veïns desnonats.

Arran de l’ocupació de les dependències municipals, el consistori ha decidit oferir als dos veïns que havien de dormir al carrer plaça a l’alberg municipal, per un període d’un mes. Els afectats són una noia amb un fill d’un any que havia de deixar l’habitació on vivien, i un home sense ingressos i amb problemes de salut que vivia en un pis en obres.

En un principi, segons fonts de la PAHC, l’ajuntament proposava enviar la noia i al seu fill a un centre de Sabadell, i a l’home a un centre de Lleida, però després de les pressions de la plataforma, l’ajuntament de Manresa ha decidit allotjar els dos veïns a l’alberg municipal de la ciutat.

La noia, que fa vuit anys que viu a Manresa, havia viscut amb els seus pares fins que havia marxat de casa i s’havia instal·lat a l’habitació del pis d’una amiga, però ara havia d’abandonar aquest habitatge amb el seu fill. L’home, que també fa vuit anys que viu a Manresa, vivia a una habitació que li havien deixat en un pis que està en obres. Amb una mala salut, l’home va estar dormint uns dies en un caixer.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides