Els ciutadans estan farts dels col·lapses d’urgències de la Vall d’Hebron

Veïns i treballadors del centre consideren que no s'estan aplicant les solucions adequades
urgencies vall hebron
urgencies vall hebron

Aquest dimecres, 21 de desembre, desenes de veïns i membres de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB), s’han aplegat davant de l’Hospital de la Vall Hebron per denunciar el “col·lapse” de les urgències i exigir una solució definitiva. Denuncien que l’administració només aporta solucions mitjançant petites reformes, que no són suficients per evitar el col·lapse “a llarg termini“. Els veïns consideren que les mesures que s’estan aplicant en els hospitals per millorar la situació no són les més adequades, perquè no estan arribant al problema de fons.

Els concentrats també han volgut donar suport als treballadors de les urgències, que ja fa temps que estan alertant sobre el col·lapse de les instal·lacions, sobretot a l’Hospital de la Vall d’Hebron i a l’Hospital del Mar. “El que no pot ser és que la gent s’hi hagi d’esperar tant de temps i enmig del passadís. Això no ho volem de cap manera!“, ha denunciat la portaveu de sanitat de la FAVB, Marcel·la Güell. Ara farà un més que la FAVB va entregar una carta al conseller de Salut, Toni Comín, per reclamar-li mesures i solucions al col·lapse de les urgències.

Mentrestant, la direcció de l’Hospital de la Vall d’Hebron ha assegurat que en aquestes darreres setmanes no hi ha hagut cap col·lapse a les urgències. Des de la direcció afirmen que la saturació de les instal·lacions ha estat deguda a “una forta afluència“, que ha fet que els temps d’espera siguin més llargs. Mentre que els treballadors exigeixen mesures definitives per evitar el col·lapse, l’equip directiu insisteix que estan aplicant mesures per solucionar-ho, com el trasllat de pacients a altres centres socio-sanitaris o a altres plantes del centre.

(Visited 74 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari