El govern central ‘es treballa’ el teixit social i empresarial català

La vicepresidenta Sáenz de Santamaría es reuneix amb empresaris i associacions, i deixa de banda la Generalitat
Título de la imagen
Título de la imagen

La vicepresidenta del govern central, Soraya Sáenz de Santamaría, es reuneix aquest dimecres a Barcelona amb empresaris i representants del món associatiu català. Sáenz de Santamaría no té en la seva agenda, però, cap trobada amb representants del govern de la Generalitat.

Amb aquesta reunió, la vicepresidenta vol escenificar el què apuntava aquest dimarts, durant la celebració del Dia de la Constitució al Congrés dels Diputats, quan va dir que el govern central ha de formar part del “paisatge” de Catalunya. Soraya Sáenz de Santamaría havia demanat al nou delegat del Govern central a Catalunya, Enric Millo, quan aquest va prendre possessió del seu càrrec que volia disposar d’un despatx permanent a la seu de la Delegació del Govern al carrer de Mallorca de Barcelona, on pensava anar a treballar periòdicament.

La d’avui serà la primera de les estades de la vicepresidenta a Barcelona per tirar endavant l’estratègia del govern central “a mitjà i llarg termini” per incidir en la vida social catalana. Des del govern de l’Estat es considera que darrerament han estat actuant a partir de calendari d’enfrontaments amb la Generalitat arran del procés sobiranista.

En aquest mateix context, Sáenz de Santamaría, també rep aquest dimecres a la seu de la Delegació del Govern central a Barcelona, al primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i seguidament a la cap de files de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Inés Arrimadas.

La vicepresidenta va afirmar, també, que estan treballant amb la voluntat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, accepti assistir a la Conferència de Presidents que té previst convocar per a principis d’any el president Mariano Rajoy.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides