Música militar als carrers de Barcelona

Després de ser expulsat del Festival de la Infància, l'Exèrcit organitza un concert al Moll de la Fusta
Banda Brigada Paracaigudista
Banda Brigada Paracaigudista

La Inspecció General de l’Exèrcit (IGE) ha organitzat un concert per aquest dissabte, 3 de desembre, al Moll de la Fusta de Barcelona, obert al públic en general i al que no cal tenir invitació per assistir-hi.

L’acte comptarà amb la participació de la Unitat de Música de la IGE, però també amb tres bandes de cornetes i tambors, la Banda de la Brigada Paracaigudista amb seu a Madrid, la banda de la Brigada de Cavalleria “Castillejos” II, i la Banda del Regiment de Pontoners i Especialitats d’Enginyers nº 12, aquestes dues darreres amb seu a Saragossa.

L’Exèrcit informa que el concert té un objectiu solidari, a l’haver estat organitzat en col·laboració amb la Comunitat de Sant’Egidio, que instal·larà un punt de recollida de donatius, com poden ser aliments, roba o donatius en metàl·lic que seran destinats a persones sense sostre.

A aquest concert s’hi arriba després que l’organització de Festival de la Infància de Barcelona hagi decidit que aquest any les Forces Armades no tinguin el tradicional estand a les seves instal·lacions. De fet, enguany, el festival infantil no comptarà amb la presència de l’Exèrcit, però tampoc tindrà representació de la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, els Mossos d’Esquadra, ni de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

L’expulsió de l’Exèrcit del festival Infantil passa després de l’episodi que va protagonitzar l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, quan en el darrer Saló de l’Ensenyament celebrat a les instal·lacions de la Fira de Montjuïc es va adreçar a dos comandaments militar que estaven a l’estand de les Forces Armades, i els va dir que no els volia en aquell espai.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides