Campanya contra Coca-Cola en clau ‘antiprocés’

Usuaris de Twitter promouen el boicot perquè el Diplocat ha fitxat Sol Daurella
coca cola daurella indepe
coca cola daurella indepe

L’etiqueta de Twitter emprada en la darrera crida al boicot contra la principal marca de refrescos, #CocaColaRompeEspaña, ha aglutinat i excitat el sector antiindependentista. Res a veure amb el recent impuls d’un impost català sobre les begudes ensucrades, sinó amb el fet que Sol Daurella, presidenta de Coca-Cola European Partners i dona més rica de Catalunya, és un dels 39 nous ambaixadors de la Generalitat.

En concret, Daurella forma part de la llista de membres del Consell de la Diplomàcia de Catalunya (Diplocat) triats, oficialment, per “projectar Catalunya al món” exercint tasques consultives.

L’etiqueta #CocaColaRompeEspaña, que ha arribat a ser trending topic español, l’ha emprat un dels impulsors de Societat Civil Catalana, Juan Arza, que troba que “la covardia i la complaença d’alguns empresaris amb el nacionalisme explica moltes coses”. Per a’ l’exdiputat de Ciutadans Jordi Cañas, “sembla que a Coca-Cola no l’importa menysprear i humiliar els seus consumidors”.

Altres usuaris assenyalen que Daurella “lliura Coca-Cola al separatisme”, que la multinacional permet l’independentisme utilitzar la seva marca o ven la secessió catalana, i que consumir els seus productes finança l’independentisme.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides