Cinc imputats per cremar fotos del rei durant la Diada

Un regidor de SOM Gramanet a l'Ajuntament de Santa Coloma és un dels que haurà de declarar
aitor blanc
aitor blanc

Cinc persones han estat citades a declarar com a investigats per un delicte d’injúries a la corona que, suposadament, van cometre la passada Diada de l’Onze de Setembre cremant fotos del rei d’Espanya, Felip VI.

Entre aquests, que hauran de declarar per videoconferència, tres estan vinculats amb la CUP i un, Aitor Blanc, és regidor a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet de la confluència Som Gramenet, integrada per ERC, ICV-EUiA, Podem i Gent de Gramenet. La declaració està prevista pel 7 de desembre.

Els altres citats a petició de la Fiscalia són l’activista Jordi Almiñana, l’assessor de la CUP al districte barceloní de Sant Andreu Ivan Altimira, la membre de la llista cupaire per Barcelona a les eleccions del 27-S Nora Miralles i Roger Santacana, que va formar part de la llista de la formació anticapitalista a Manresa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides