Vaga indefinida a Unipost pels impagaments

La CGT convoca les aturades a partir de dilluns per reclamar nòmines i altres deutes de l'empresa
unipost
unipost

La branca de la família Raventós que controla l’empresa postal Unipost es trobarà dilluns vinent amb una vaga indefinida, promoguda per la CGT per exigir els diners pendents de pagar als treballadors.

Aquest sindicat denuncia que Unipost deu als empleats la meitat de la nòmina del mes de setembre i el 60% de l’extra de l’estiu, a banda de quantitats relacionades amb un pla de viabilitat, reconegudes per una sentència del Tribunal Suprem.

La CGT acusa Unipost de generar falses expectatives sobre el cobrament dels deutes per apaivagar els ànims de la plantilla. Després d’haver organitzat aturades parcials i altres mobilitzacions fins al mes passat, ha optat per convocar “aturades totals indefinides” a partir del dia 7.

L’empresa, per la seva part, diu que ha superat els seus problemes de liquiditat a curt termini gràcies a la concessió, per part d’Avançsa, empresa pública de la Generalitat, d’un préstec de tres milions d’euros. Assegura, així mateix, que aviat disposarà dels diners en els seus comptes per poder pagar els deutes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides