Investiguen l’amenaça de mort, a través de Twitter, a Puigdemont

El conseller d'Interior demana la implicació de la justícia
Título de la imagen
Título de la imagen

Els Mossos d’Esquadra estan investigant una nova amenaça de mort contra el president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Aquesta amenaça li ha arribat al president català a través d’un compte de Twitter a través de l’usuari @_Machxtroll.

En resposta a un comentari sobre la gestió del Consell de la Diplomàcia Pública de Catalunya, Diplocat, l’usuari investigat ha piulat “escolta, fill de puta, segueix d’independentista i tu i els teus fills us menjareu un tret” (sic). En aquest perfil de Twitter l’usuari va acompanyar el missatge amb una imatge d’una persona encaputxada, a la qual només se li veu que treu la llengua, i amb una pistola en una mà.

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha afirmat que a banda de la investigació que han obert els Mossos, cal una resposta judicial, ja que “estem veient que a vegades es judicialitza tot, i que per qualsevol aspecte s’obren diligències judicials i s’investiga les persones”, i que per aquest motiu “esperem que en cas d’amenaces de mort a la xarxa pública, això sí que tingui una resposta judicial, perquè és molt greu”, fent-se ressò de les darreres actuacions de la justícia en casos com els de la presidència del Parlament, Carme Forcadell, el del regidor de Vic, Joan Coma, i el dels sis regidors de Badalona que van obrir les oficines el 12 d’Octubre.

De moment, Twitter ha suspès el compte des d’on s’han fet les amenaces a Puigdemont. Un compte que també ha amenaçat a la periodista Pilar Rahola a la que li ha piulat un missatge que deia: “escolti vella puta, vostè no es posi pel mig. Si desitja una mort natural, li suggereixo que tingui cura de les seves paraules”.

La periodista ha afirmat que “l’advocat està preparant la denúncia penal” i ha manifestat que “el covard ha esborrat el tuit, però el tinc capturat”. Pilar Rahola també ha publicat altres missatges que ha rebut de dos comptes més, @LitIe_Sado i @Sadeesito, des dels que li piulaven: “millor calli p…, si no vol passar les festes a tres metres sota terra. Calli o mori” i “vagi amb compte estimada Pilar, els seus amics la volem veure bé, no pateixi un accident mortal”.

Davant aquestes amenaces, Rahola ha alertat Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional. A l’igual que amb el compte que ha amenaçat al president de la Generalitat, aquests altres comptes que han amenaçat a Rahola també han estat suspesos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides