Quin vídeo ha desaparegut del web de TV3?

tv3 captura video segadors
tv3 captura video segadors

El que acompanyava la informació que cap dels futbolistes del Barça i l’Espanyol que escoltaven l’himne d’Els Segadors abans de començar el partit de la SuperCopa de Catalunya va cantar-lo. El canal de Twitter de la secció d’Esports de TV3 va remarcar aquest fet amb una piulada, a més d’afirmar que “Ni els 11 jugadors titulars del Barça ni els 11 de l’Espanyol han cantat Els Segadors durant la interpretació de l’himne nacional de Catalunya per la megafonia del Nou Estadi de Tarragona”.

La piulada de la secció esportiva de TV3 va generar força moviment a la xarxa, amb força comentaris irònics per part dels usuaris de Twitter.

Al cap d’una estona, el vídeo que acompanyava la informació desapareixia del web de la televisió autonòmica. Al seu lloc hi apareixia una gran franja gris amb el text: “Aquest vídeo està despublicat”.

La nova pregunta és, ara: Qui va donar l’ordre de despublicar-lo?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides