Comín vol comprar l’Hospital General de Catalunya

El conseller de Salut fa una oferta de 50 ME al grup Quironsalut
Título de la imagen
Título de la imagen

El titular del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Toni Comín, ha dit avui que el govern vol comprar l’Hospital General de Catalunya (HGC), ubicat a Sant Cugat del Vallès.

El conseller de Salut ha quantificat la seva oferta en 50 milions d’euros, dient que aquests diners són menys del que costaria fer hospitals bàsics a Rubí i Cerdanyola del Vallès, on fan falta aquests equipaments des de fa anys, segons ha apuntat el conseller.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Toni Comín, ha assegurat que l’oferta fa referencia a l’edifici de l’hospital, el seu equipament, i també, a l’absorció dels 1.100 treballadors actuals del centre.

L’HGC es troba, a hores d’ara, fora del sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (Siscat), un sistema que incloïa centres concertats, però de moment manté els contractes de serveis amb l’Administració, vigents fins al mes de desembre.

Quironsalud, empresa propietària de l’HGC, encara no ha contestat l’oferta del conseller Comín. Qui sí que ho ha fet, és la presidenta del comitè d’empresa dels treballadors de l’hospital, Roser Morraja, qui ha afirmat que el conseller “ven fum“, assegurant que el valor de l’HGC és superior als 50 ME que ofereix el conseller de Salut.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides