Puigdemont es declara disposat a anar a la presó pel referèndum

El president descarta presentar-se a la reelecció
Título de la imagen
Título de la imagen

El president de la Generalitat, Carles Puidemont, ha declarat en una entrevista a la revista Vanity Fair que està disposat a anar a la presó per convocar un referèndum sobre la independència de Catalunya no autoritzat per l’Estat.

Puigdemont, en concret, ha respost que si aquest supòsit esdevé real, “seria una barbaritat democràtica inexplicable, però no renunciaré al meu compromís amb els ciutadans”. Així mateix, ha rebutjat l’opció d’establir un percentatge de participació mínim per validar el resultat del referèndum, argumentant que “donaria ales” a un eventual boicot. Tanmateix, ha admès la feblesa, quant a legitimitat, d’una victòria del “sí” en cas que només voti un 20% de la gent.

D’altra banda, el president de la Generalitat ha assegurat que no optarà a la reelecció en unes futures eleccions catalanes. “Que no m’hi presentaré, carai!”, ha expressat per descartar aquesta possibilitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides