Iceta rebutja el suport d’Albiol a Badalona

El líder del PP català havia posat en safata l'alcaldia després de titllar de ridícul el plantejament socialista d'una moció de censura
garcia albiol
garcia albiol

El PSC té a les seves mans la possibilitat de descavalcar Dolors Sabater de l’alcaldia de Badalona, però l’ha rebutjat, després que el líder del PP català (i exalcalde badaloní), Xavier García Albiol, hagi ofert aquest dilluns el suport dels deu regidors que el seu partit té a la tercera ciutat més poblada de Catalunya.

Sumant aquests representants als quatre dels socialistes es podria tirar endavant la proposta del líder local del PSC, Àlex Pastor, que va plantejar la setmana passada impulsar una moció de censura contra Sabater arran de la controvèrsia per l’obertura de portes del consistori durant el Dia de la Hispanitat.

Quan el PSC va anunciar la seva intenció d’aplegar suports per tombar Sabater, García Albiol va descartar donar-hi suport si el PSC mantenia el seu veto als populars. Els socialistes no volien el PP en un nou Govern municipal i Albiol els va respondre la setmana passada que deixessin “de fer el ridícul” i expliquessin d’on pensaven treure els suports necessaris per a la moció.

Aquest dilluns, però, García Albiol ha dit que es veu en l’obligació de renunciar a presentar la seva candidatura a l’alcaldia, adduint que dóna prioritat a l’interès de Badalona, i que està per la feina de facilitar la fi del Govern de Guanyem Badalona en Comú. Un “sacrifici”, en les seves paraules, “per fer fora la CUP”. “Nosaltres no farem una moció de censura de la mà del PP”, ha assegurat el líder del PSC, Miquel Iceta.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari