Quin és el mitjà digital més privilegiat pel Govern espanyol?

fede losantos
fede losantos

Libertad Digital, el diari on line fundat i dirigit pel controvertit comunicador Federico Jiménez Losantos.

Un informe governamental revela que diaris impresos com La Razón i ABC han rebut el 2015 una quantitat de publicitat institucional desproporcionada, si es compara amb el seu nombre de lectors. ABC és el novè diari en audiència i el segon en anuncis rebuts de l’Executiu de Mariano Rajoy, mentre que La Razón és dissetè en audiència i sisè en anuncis.

Però el cas de Libertad Digital és encara més sagnant perquè és el segon perceptor de publicitat -només superat per El Confidencial– malgrat que, segons l’Estudi General de Mitjans (EGM), és el sisè mitjà nadiu d’Internet a Espanya en visites i el 13è entre tots els mitjans espanyols de la Xarxa. Aquest digital conservador presenta, a més, la xifra més alta en impressions per usuari únic. Periodista Digital, un altre mitjà conservador, dirigit per Alfonso Rojo, és el tercer perceptor digital de publicitat de Moncloa i el tercer en impressions per usuari únic, malgrat que no destaca tant per la seva audiència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides