La derivada de Traiber es bifurca

L'instructor del cas Innova obre una peça sobre els pacients afectats per les pròtesis defectuoses
lluis marquez traiber
lluis marquez traiber

La darrera novetat del cas Innova és la creació d’una nova peça separada per investigar la suposada trama de corrupció vinculada a la compra i la col·locació de pròtesis defectuoses de l’empresa Traiber.

En concret, s’ha dividit la peça 4 en dues. La nova, que és la número 15, tindrà com a epicentre els pacients afectats per les pròtesis sota sospita. A la peça 4 romanen les indagacions sobre les relacions entre l’empresa i les pressions a l’Hospital Sant Joan de Reus perquè es col·loquessin les pròtesis.

En el seu darrer acte, el jutge instructor remarca tanmateix el vincle existent entre els fets investigats en les peces 4 i 15, destaca el Diari de Tarragona.

L’afer de Traiber totalitza més de 60 imputats, la majoria personal mèdic de diversos centres d’arreu de Catalunya. Se’ls investiga, en alguns casos, perquè se sospita que van col·locar pròtesis sabent que eren defectuoses i per la detecció d’indicis de cobrament de comissions a canvi del seu silenci.

Entre les persones en el punt de mira de la investigació hi ha Lluís Márquez, l’amo de Traiber, i alts càrrecs de l’Ajuntament de Reus com l’extinent d’alcalde -i exdiputada a Madrid- Teresa Gomis i el regidor Marc Arza.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides