La Mesa del Parlament, a favor del referèndum

L'òrgan de la cambra catalana dóna llum verda al debat de la resolució pactada entre JxSí i la CUP
Mesa del Parlament de Catalunya
Mesa del Parlament de Catalunya

La Mesa del Parlament de Catalunya no ha fet cas de la petició feta pels grups parlamentaris de C’s, el PSC i el PPC, per fer caure de l’ordre del dia del debat de política general d’aquesta tarda, el debat i votació de la resolució per a la celebració del referèndum per la independència de Catalunya, previst pel setembre del 2017.

Així, aquesta tarda, el ple del Parlament, votarà les resolucions del debat de política general, entre les quals destaca la proposta de les forces independentistes a la cambra, JxSí i la CUP, sobre la celebració del referèndum.

Aquest matí, els grups de C’s, el PSC i el PPC han presentat peticions a la Mesa perquè reconsiderés l’ordre del dia, i no inclogués aquesta resolució, en considerar que anava en contra del criteri del Tribunal Constitucional.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides