La CUP denuncia marginació institucional a Girona

Ni els conviden al Dia Mundial del Turisme després de criticar-lo ni reben invitacions de la Diputació
lluc salellas
lluc salellas

El regidor de la CUP a Girona Lluc Salellas ha relatat al bloc Escrits per Girona, que comparteix amb la seva homòloga Laia Pèlach, que després d’assistir l’any passat a la celebració del Dia Mundial del Turisme i fer-ne una anàlisi molt crítica n’ha quedat fora enguany.

Salellas explica que no ha rebut cap invitació per assistir a l’esdeveniment malgrat que és un representat electe tant a la Diputació de Girona com al Patronat de Turisme. El regidor cupaire destaca sobre el Dia Mundial del Turisme que es destinen diners públics malgrat ser una trobada d’interessos privats.

Així mateix, denuncia que “la desinformació sobre els actes institucionals cap al grup de la CUP a la Diputació és quelcom estructural“. Especifica que “ens ha costat 16 mesos que ens arribessin les targetes electròniques sobre els actes programats per la mateixa Diputació de presentació de llibres o conferències i, encara és hora, que rebem cap invitació formal a actes institucionals o una agenda dels mateixos, excepte els de l’11 de setembre i el 8 de març dels quals sí que hem tingut constància”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides