Tornen les estelades al camp del Barça

Entitats independentistes reparteixen 30.000 banderes abans del partit de la Champions
Estelades en una imatge d'arxiu

L’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), Òmnium Cultural, la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes i l’associació de juristes Drets, repartiran aquest vespre, a les portes del Camp Nou, fins a 30.000 banderes estelades per a ser exhibides al camp, durant el partit de la Champions que jugaran el Futbol Club Barcelona i el Cèltic de Glasgow.

Les entitats independentistes afirmen que fan aquesta acció perquè consideren que la UEFA vulnera els drets fonamentals dels catalans, a l’haver sancionat al Barça amb 30.000 euros de multa per haver-se exhibit estelades en la final de la Champions el 2015, celebrada a Berlín. De fet, la UEFA va acabar sancionant amb 150.000 euros de multa al Barça per l’exhibició d’estelades al llarg de la temporada de partits de la Lliga de Campions. El Barça hi ha presentat recursos, i les sancions estan recorregudes per l’associació de juristes Drets.

La direcció del club s’ha afanyat a dir que l’entitat no té res a veure amb l’acció d’aquest dimarts, ja que el repartiment d’estelades es farà fora de les instal·lacions del club, i que un cop dins de l’estadi respectaran el dret a la llibertat d’expressió dels afeccionats La idea de les entitats independentistes és que es despleguin les estelades quan els jugadors del Barça surtin al camp, i també, al minut 17 i 14 segons de la primera i la segona part.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari