Acusada de vandalisme la reportera hongaresa que va patejar a refugiats

La justícia d'Hongria pot condemnar a Petra Laszlo a cinc anys de presó
Título de la imagen
Título de la imagen

La fiscalia hongaresa ha presentat càrrecs contra la reportera Petra Laszlo, que ara fa un any, es va veure com va donar puntades de peu, i fer la traveta, a diversos refugiats, entre ells nens, que intentaven travessar la frontera entre Sèrbia i Hongria. Aquests fets van quedar enregistrats en un vídeo que es va fer viral a Internet, i va indignar a gent d’arreu del món. Ara, la fiscalia l’ha acusat de vandalisme, un delicte penat amb fins a cinc anys de presó.

El comportament violent de l’acusada, que no va causar ferides, va provocar consternació a les persones que hi eren presents“, ha assegurat la fiscalia de la província hongaresa de Csongrád. Tot i això, l’acusació precisa que no hi ha proves que la seva lamentable acció fos causada per motius racials, i sosté que no és demostrable que “l’origen de les víctimes o el fet que fossin immigrants” fos el que motivés l’actitud agressiva de la periodista.

La periodista, que treballava per una cadena pròxima a la ultradreta, el canal de notícies N1, va ser acomiadada poc després d’haver comès aquests fets, i va disculpar-se, argumentant que va prendre una “mala decisió en un moment de pànic“.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari